Forældreforeningen - Tranefonden

Tranegårdskolen har haft en forældreforening i mange år.

Hovedformålet er at hjælpe med fællesskabende aktiviteter for så mange som muligt med tilknytning til skolen.

Foreningen hjælper nye projekter i gang, og vi hjælper lærer/GFO og elever med at kunne gennemføre projekter, der ellers ikke ville blive til noget. Foreningen støtter med penge, arbejdskraft og inspiration.

Alle forældre er pr. definition med i forældreforeningen. Nogen bidrager bare mere end andre. Ved ens barns indskrivning er forældreparret automatisk en Trane.

Forældreforeningens navn

Navnet Tranefonden kom af, at foreningen gerne ville positionere sig som lidt mere end den almindelige opfattede forældreforening med rødder tilbage fra børnehaven.

Foreningen ønsker at stile højere med et større aktivitetsniveau, samt hjælpe med på flere planer i skolen end normale forældreforeninger gør.

Med potentielt 800 forældre tilknyttet skolen var der en meget stor uudnyttet ressource i form af idérigdom, netværk og praktiske hænder.

Formand: Peter Møller Hansen, tlf. 40 75 54 44, e-mail [email protected]