UU-Nord - Ungdommens uddannelsesvejledning

UU-Nord varetager uddannelsesvejledningen i Gentofte, Gladsaxe, Herlev og Lyngby.

Vejledningen i grundskolen er hovedsagligt kollektiv. Elever, der ikke er uddannelsesparate, får individuel vejledning.

Uddannelsesparate elever og forældre har mulighed for at kontakte eVejledningenwww.ug.dk ved spørgsmål om uddannelse og behov for individuel vejledning.

Når eleverne forlader grundskolen, har de stadig mulighed for at få vejledning indtil de fylder 25 år, så længe de ikke er i gang med eller har gennemført en ungdomsuddannelse. Find din vejleder her.

UU-vejleder på Tranegårdskolen Ove Gaihede træffes på
tlf. 51 32 32 08  -  eller e-mail   [email protected]

UU-Nord

Relevante hjemmesider:

• www.efterskole.dk: Information om alle efterskoler i Danmark
  • www.genvej.nu: Information om ungdomsuddannelser i Region Hovedstaden
  • www.ug.dk: Uddannelsesguiden - information om uddannelser og jobs i Danmark samt eVejledning
  • www.uu-nord.dk: Information om UU-Nord, praktik, introduktionskurser, brobygning m.m.