Tranegårdskolen - et godt sted at være - et godt sted at lære

 • ikon
  Maja Normann Olsen den 06-08-2015
  Tranegårdskolens karaktergennemsnit 2014-2015
 • ikon
  Maja Normann Olsen den 11-02-2016
   Skolebestyrelsesvalg 2016 på Tranegårdskolen
   
  Kære forældre på Tranegårdskolen,
  Hvis du vil være med til at præge Tranegårdskolen fra 1 august 2016, så er det nu du skal overveje, hvilke principper du vil arbejde for og melde dit kandidatur.
   
  Som skolebestyrelse på Tranegårdskolen er vi med til at formulere principper, hvorfor det er en bestyrelse med væsentligindflydelse. Principperne danner grundlag for den måde, hvorpå skolen skal udfolde sit virke. Bestyrelsen styrer således ikke skolen i hverdagen, det er skolens opgave. Man skal som bestyrelse rådgive, sparre, sætte rammer og mål, men ikke udfylde dem selv. Det skal vores kompetente personale.
   
  Tranegårdskolens bestyrelse sætter den overordnede retning for skolen gennem principper for skolens virksomhed. Principperne udtrykker mål og værdier for skolen. De er hjørnestene i skolebestyrelsens arbejde og er, sammen med folkeskoleloven og Gentofte kommunes styrelsesvedtægt for folkeskolen, det, skoleledelsen skal lede udfra i dagligdagen. Principperne er med andre den direkte vej og vigtigste redskab og mulighed for indflydelse. Så kan du arbejde med ovennævnte arbejdsform, samt har du lyst til at øge indflydelse på Tranegårdskolen så er der hermed en opfordring til at stille op til skolebestyrelsen på Tranegårdskolen og være en aktiv del af bestyrelsen.
   
   
 • ikon
  Maja Normann Olsen den 02-10-2015
  Feriekalender 2015-2016
  Åbnes den på en mobil, fremstår der en fejl med weekenderne. Så brug en computer.